slo
eng
Kaj delamo.
Razvijamo, oblikujemo, optimiziramo, promoviramo in še mnogo več.
Dizajn & Razvoj spletnih aplikacij
Razvijamo in oblikujemo unikatne in privlačne spletne strani in aplikacije. Prizadevamo si razvijati enostavne in funkcionalne rešitve, ki so enostavne za uporabnike. Razvijamo tudi programske rešitve po meri.
Gostovanje
Gostovanje za vaše spletne aplikacije/strani z nizkimi mesečnimi stroški in podporo po meri.
Dizajn & Razvoj mobilnih aplikacij
Ker mobilna industrija počasi prevzema zelo velik delež spletnega in programskega trga razvijamo tudi mobilne strani in aplikacije tako za že obstoječe strani ali popolnoma neodvisne izdelke. Razvijamo wap, mobilni html, android in mnogo več.
Celostna grafična podoba
Oblikujemo celostno podobo podjetij od logotov, tiskanih medijev do spletnih strani in dizajna izdelkov.
Animacija
Ustvarjamo kratke animirane spote za tv ali internetno promocijo. Preko video animacij lahko toliko bolj ujamete pozornost svojih potencialnih klijentov in posredujete sporočilo o produktu ali podjetju v samo nekaj sekundah.
Optimizacija strani
Vaša spletna stran je lahko še tako lepa a če vas ljudje ne najdejo v Googlu je neuporabna in ne bo pomagala vašemu poslu. Zato je ključnega pomena optimizirati spletno stran za spletne iskalnike, da vas bodoče stranke najdejo, ko brskajo po spletu.
Trženje preko družbenih medijev
Ker danes večina ljudi komunicira preko družbenih mrež kot so Facebook je postala nuja, da se moderno podjetje predstavi v tem krogu, da bi si zagotovilo boljše odnose z strankami in da bi širili blagovno znamko podjetja.